Wie zijn wij

CA Auto Finance Insurance is een verzekering met een klantgerichte aanpak en is al jaren een begrip. Wij luisteren naar jouw en wij denken met je mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij CA Auto Finance Insurance ben je van zorgeloos rijplezier verzekerd!

CA Auto Finance Insurance

CA Auto Finance Insurance heeft samen met Carmeleon de op de website aangeboden verzekeringsproducten samengesteld. 

De verzekeringen zijn uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe, concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden, waar je als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan een (maximaal) 5 jaar aanschafwaardegarantie, geen eigen risico, vervangende auto, dezelfde korting voor jouw tweede auto en nog veel meer.

Vanzelfsprekend kun je via deze site een autoverzekering berekenen en aanvragen.

De volledige administratie is in beheer van Dealerloket B.V., gevestigd in Helmond. Daar staat een deskundig team voor je klaar, dat al jouw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kan afhandelen. De risicodrager van het product is Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V.

Wat verwachten wij van jouw?

Bij alles wat je van ons verwacht, vragen wij van jouw dat je ons correct en volledig informeert. Wanneer je bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening. Je bent in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van jouw verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen. 

Elektronisch verzekeren

Wij communiceren graag digitaal met jou en verstrekken alle documenten, zoals het polisblad, het liefste per e-mail. Wij kiezen hier bewust voor, omdat het tal van voordelen oplevert. Zo kennen wij hierdoor geen poliskosten, verloopt de onderlinge communicatie veel sneller en bovendien wordt het milieu ook gespaard. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. biedt CA Auto Finance Insurance een onvergelijkbare autoverzekering.

Wat kun je van ons verwachten

In de Dienstenwijzer geeft CA Auto Finance Insurance inzicht in haar dienstverlening. De Dienstenwijzer is in overeenstemming met de eisen die de Wet financieel toezicht (Wft) aan ons stelt. Lees verder in onze dienstenwijzer.

Kamer van Koophandel

Wij staan ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Ons KvK nummer: 78568862.

KiFiD

KiFiD is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Ons KiFiD-nummer: 300.00.0495

AFM

De Autoriteit Financiële Markten(AFM) bevordert eerlijke en transparante financiële markten en houdt toezicht hierop. Ons AFM-nummer: 12002661